Ondertussen bij Artica...

We zijn altijd lekker druk met mooie dingen maken. Daar laten we je graag van meesnoepen. Vandaar deze snackable updates. Ook lekker. De echte fans weten ons op Facebook en Instagram te vinden. Wil je meer dan ons alleen bijbenen? Duik dan in ons portfolio.

 

  • Hoe breng je technologie in de zorg dichterbij de professionals die ermee moeten werken? Dat was de vraag van Technologie en Zorgacademie (TZA). Wij dachten mee en adviseerden om de technologie letterlijk naar de mensen toe te rijden.

  • Eén van de ‘grote jongens’ op het gebied van beurzen is de K 2019. Deze beurs voor kunststof en rubber is zelfs de grootste van Europa en wordt één keer in de drie jaar georganiseerd. Van 16 tot 23 oktober was het weer tijd voor dit evenement. En wij waren er ook!

  • Door Querine van Alen, 3D-ontwerper

    Wie ons pand aan de Oldenzaalsestraat al eens heeft bezocht, kent onze studio. Deze grote, open ruimte is de werkplek voor alle creatievelingen. Al voor mijn tijd bij Artica waren er plannen om deze ruimte eens goed onder handen te nemen. 

  • Het Enschedese Brinkers is een van de belangrijkste producenten ter wereld van chocoladepasta. Sinds kort heeft het bedrijf twee nieuwe vegan-merken chocoladepasta. Daarom vroeg Brinkers ons mee te helpen om deze beide merken goed in de markt te zetten. 

  • Veel opdrachten voeren wij samen uit met onze Amerikaanse partner Pinnacle Exhibits. Zo ook de beurspresentatie van Ring afgelopen week op de IFA in Berlijn. Een mooi project waarbij we zij aan zij met de klant optrokken en Ring op alle vlakken een hoog serviceniveau verwachtte… en kreeg!

  • Vakantietijd. Op naar Italië, de Cambodjaanse jungle, Slagharen, Ierland... óf gewoon lekker thuis! Ook bij ons komen de meest uiteenlopende bestemmingen aan bod. Maar toch valt ons iets op. Vaak past de vakantiebestemming óf de manier waarop we vakantie vieren precies bij de functie die we hebben bij Artica. Hoe dat precies zit? In deze blog vertellen we je graag hoe wij Articanen vakantie vieren! 

  • Voor een filmproject in de omgeving van Ootmarsum zoeken we op korte termijn een aantal figuranten. De opnames van deze film zullen plaatsen vinden in de week van 5 augustus. Als figurant zul je één dag in deze week beschikbaar moeten zijn, welke dag dit precies wordt zal z.s.m. bekend gemaakt worden. Het gaat hierbij over figuranten die voldoen aan de volgende omschrijving:

     

  • Door Iris Weijenborg, community manager 

    Sinds een aantal maanden werken wij voor Aeronamic: een bedrijf uit Almelo dat componenten maakt voor vliegtuigen. Na een uitgebreid positioneringstraject ontwikkelden we een kernboodschap. Vervolgens rolden we allerlei nieuwe middelen uit, waaronder een online strategie en het beheer van de social media kanalen. Deze vrij technische - en voor mij nieuwe branche - vraagt om het nodige vooronderzoek. Ik moest me onderdompelen in de wereld van vliegtuigen, ruimtevaart en luchtvaart. En ja, daar hoorde ook een vliegensvlug bezoekje bij aan de Paris Airshow vorige week. 

  • Door Hilbert Seine, Art Director

    De laatste jaren zien we steeds meer mono brands en concepten. Dat is volgens mij geen toeval. Nog nooit kregen we als consument zo veel prikkels te verwerken als nu. Vooral via social media worden we overladen met informatie, inspiratie en reclame. Probeer dan nog maar eens op te vallen. 

     
  • Door Hans Snoeijink, Creatief Directeur

    Stel je voor: de kozijnen van je huis hebben een likje verf nodig. Je belt drie schilders op om ze allemaal een kozijn te laten schilderen. Degene die dit het beste doet, mag de rest van het huis afmaken. De andere twee krijgen de klus niet. En ook geen geld voor het kozijn dat ze wél hebben geschilderd.