Ondertussen bij Artica...

We zijn altijd lekker druk met mooie dingen maken. Daar laten we je graag van meesnoepen. Vandaar deze snackable updates. Ook lekker. De echte fans weten ons op Facebook en Instagram te vinden. Wil je meer dan ons alleen bijbenen? Duik dan in ons portfolio.

 

 • Door Ruben Kremer, managing director 

  Met de uitbraak van corona viel het beurslandschap stil. Van letterlijk rennen en vliegen naar ineens helemaal niks. En nog altijd zitten we in die situatie. Langzamerhand krabbelen de eerste evenementen weer op, maar waar het precies naartoe gaat? Niemand weet het. Ik ook niet! Maar wat ik wél weet is dat mensen áltijd behoefte blijven houden aan live communicatie...

 • Door Hans Snoeijink en Brahma T. Ramsodit

  Stel: je richt je eigen bedrijf op. Of je brengt een nieuw product op de markt. Of je wilt je bedrijf opnieuw positioneren. Welke naam geef je dat dan? En wanneer is een naam een goede naam? In ons vak komen we naamcreatie veel tegen. Hans en Brahma deden de afgelopen jaren veel van dit soort projecten en gingen met elkaar in gesprek. Wat is nou het geheim erachter… en hoe kom je tot zo’n naam?

 • Twee weken geleden plaatsten we op onze social media een preview van onze eigen bedachte Kuierdeur: een deur voor zorginstellingen zodat bezoekers veilig kunnen kletsen met bewoners die in quarantaine zitten. Onze inbox ontplofte! De interesse om de deur te testen was groot. Vandaag plaatsten we ons eerste prototype. Een bijzonder mooi moment!

 • Door Henk Velthuis, algemeen directeur

  Maandag 24 februari. De eerste afgelaste beurs vanwege corona was een feit. En daar bleef het niet bij. Al snel zaten de jongens van de werkplaats met een compleet gecancelde planning. Aan de Oldenzaalsestraat viel het kwartje na de persconferentie op 15 maart. De coronacrisis had gevolgen voor het héle bedrijf.

 • We werken momenteel allemaal veel vanuit huis. En ja... dan merk je dat je keukentafel of kleine zolderkamer toch niet helemaal geschikt zijn als werkplek, terwijl het thuiswerken wél goed bevalt. Wij hebben de oplossing: een werkplek op maat, ontworpen naar jouw wensen en situatie.

 • Door Tim Valkeman, community manager

  Duizenden likes, honderden comments en oneindig veel deelacties. Is het niet de droom van elke marketeer? Wij krijgen regelmatig de vraag “Kun je ons viral laten gaan?” Ja joh, doen we even. Zo zijn er nog veel meer leuke, grappige en bijzondere verzoeken of reacties die we krijgen op social mediagebied. Zowel van volgers online, als van klanten. Ik neem je graag mee in mijn leven als community manager bij Artica!

 • Een gekke tijd die van ons allemaal veel vraagt. Ook van onze klanten. Maar juist nu zijn we trots dat we voor en mét zulke mooie merken mogen werken. Merken die juist in deze tijd hele creatieve dingen doen. Samen gaan we ervoor!

 • Een van de expertises van Artica is standbouw. Vanuit onze studio creëren we het concept en het ontwerp. En vanuit onze werkplaats maken we de technische tekeningen en produceren we alle onderdelen om de stand vervolgens op locatie op te bouwen. In binnen- én buitenland.

 • Het coronavirus heeft impact op ons allemaal. Maatschappelijk, organisatorisch en persoonlijk zorgt dit voor grote uitdagingen. Deze tijd vraagt meer dan ooit om creativiteit!

 • Door Iris Weijenborg, Community Manager

  Eten. Food. Ontbijt. Tussendoortje. Lunch. Taart. Diner. Hapjes. Nog meer eten. Als je mij kent weet je dat ik graag over eten praat. Waar het hart vol van is… Gelukkig ben ik daarin bij Artica niet de enige. Eten is hier váák onderwerp van gesprek. En iedereen wordt hier blij van een goedgevulde snoeppot...