De stand voor Boix Europe

Nadat het maanden stil was in de standbouw, krabbelt de sector weer een beetje op. Langzaam maar zeker worden er weer beurzen georganiseerd - natuurlijk op een veilige manier. Eindelijk! En dat merken we ook bij Artica. Voor het eerst sinds maart zijn we de afgelopen weken weer bezig met een aantal standbouwklussen. Eén van de noemenswaardige in de rij: de stand voor Boix Europe!

Boix Europe maakt dozenopzetmachines die die kartonnen dozen automatisch vouwen en verlijmen. Het bedrijf is onderdeel van de Boix Group. Met het hoofdkantoor in Spanje en zes vestigingen wereldwijd vind je Boix op elk continent. Om te voorkomen dat elke sales-afdeling zelf invulling geeft aan de communicatiemiddelen, ontstond vanuit de hoofdvestiging de behoefte aan één beursconcept. Aan ons de taak om dit te verpakken in een universeel jasje én op een manier dat ‘t makkelijk zelf te plaatsen is. 

We kozen ervoor om samen te werken met Merk Display; een leverancier van presentatiesystemen die makkelijk zelf op en af te bouwen zijn. In de stand zetten we mogelijkheden van Boix centraal door te laten zien wát de systemen kunnen vouwen. En natuurlijk geheel in Boix-uitstraling! 

De komende tijd gaat Boix nog niet naar de beurs. Maar dat maakt de stand niet minder bruikbaar! Want de stand wordt nu gebruik in de showroom in Eerbeek als presentatie van de nieuwe machines. Zijn er binnenkort wel beursplannen? Dan is de stand weer heel eenvoudig in én uit te pakken!