Vacature: stagiaire content creator

Feministen, influencers en alle andere vrouwelijke social media fanaten opgelet! Voor de stichting Future of Twente zijn wij op zoek naar een stagiaire content creator. Iemand die gaat en staat voor vrouwelijk talent in het Twentse bedrijfsleven. Die zich helemaal thuis voelt in de wereld van social media. En iemand die sterk is in tekst én beeld. Met die eigenschappen werk je - vanuit Artica - mee aan een van de tofste initiatieven in Twente: Future of Twente. Ook wel bekend als de hoofdsponsor van FC Twente Vrouwen!

WAT IS FUTURE OF TWENTE?

In 2020 sloegen 11 ambitieuze vrouwen (waaronder 3 van onze collega’s) de handen ineen om zich in te zetten voor meer vrouwelijk talent in het Twentse bedrijfsleven… en daarbuiten. Sinds april 2021 is Future of Twente een feit. Het doel? Vrouwen, van alle leeftijden, inspireren om de kansen in hun carrière te pakken en bedrijven bewust maken van het verborgen potentieel. De komende tijd zet Future of Twente samen met bedrijfs- en kennispartners een programma op waarin de persoonlijke ontwikkeling, het vormgeven van het carrièrepad van vrouwen én bewustwording van werkgevers op dit onderwerp centraal staan. En natuurlijk niet te vergeten: Future of Twente is trotse hoofdsponsor van FC Twente Vrouwen. Hét team dat meermaals liet zien hoeveel vrouwelijk talent onze regio bevat!

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Artica was vanaf het begin nauw betrokken bij Future of Twente. Nog steeds staan we het initiatief bij met social media content en andere communicatiemiddelen. Als stagiaire content creator werk je daarom bij Artica voor dit initiatief. Je houdt je voornamelijk bezig met contentcreatie voor Future of Twente. De ene dag vul je de contentkalender met toffe posts, de andere dag ga je op pad om een inspirerende vrouw te interviewen en passende beelden te schieten. Je weet interessante input door te vertalen naar pakkende teksten en kunt overweg met Photoshop om afbeeldingen in het juiste formaat en template te zetten. Als stagiaire content creator kun je ervoor zorgen dat Future of Twente nog meer zichtbaarheid krijgt binnen de regio… en daarbuiten! Ook krijg je tijdens je stage alle kansen om mee te kijken en aan te haken bij andere (social media) projecten binnen Artica.

IN WELK TEAM KOM JE TERECHT?

Bij Artica geloven we dat creativiteit het verschil maakt. Al 45 jaar bouwen we zo aan sterke merken met karakter. Met ± 60 collega’s vertalen we onze slimme ideeën door in campagnes, websites, social media strategieën, videoproducties, beurspresentaties en zo meer. Voor merken zoals Grolsch, HEKS’NKAAS®, Delta Fiber Netwerk, ForFarmers, Zuivelhoeve, De Groene Weg, Bite Away… en natuurlijk Future of Twente. Wat het eindresultaat ook moge zijn, het begint bij creatie. En niet te vergeten... de wil om er samen wat van te maken.

LAAT JE HOREN

En? Ben je klaar om je sterk te maken voor meer vrouwelijk, Twents talent? Reageer dan vóór 23 juni via info@artica.nl.