Wilmink-Oosterveld: van ontwerp tot realisatie

Hoe voer je je identiteit door in je bedrijfspand? Wilmink-Oosterveld laat zien hoe! Nadat wij in 2019/2020 een nieuwe identiteit voor het bouwbedrijf ontwikkelden, was het nu tijd voor een interieur-update. Een mooie samenwerking, waarin de klant zelf met het ontwerp uit de voeten kon. 

Op basis van de identiteit van het bouwbedrijf ontwikkelden we verschillende moodboards voor het interieur. De kernwoorden groen, natuur, staal en hexagon vormden hierin - en vervolgens ook in het 3D ontwerp - de basis. Met het definitieve ontwerp kon onze werkvoorbereider aan de slag. Aan hem de taak om deze door te vertalen naar technische tekeningen waarmee de handige mensen van Wilmink-Oosterveld en onze eigen collega’s aan het werk konden!

Het team van Wilmink-Oosterveld nam de globale bouwzaken voor haar rekening. Van vloeren en wanden tot plafonds en verlichting. Daarin sloegen ze spijkers met koppen. Vervolgens was het de beurt aan onze interieurbouwers om de boel aan te kleden. Na de voorbereiding in onze eigen werkplaats plaatsten en monteerden we alle interieuronderdelen op locatie. Keukenblokken,  maatwerkkasten, een entree met verlicht logo, de ombouw van de trap… we vergaten niks! Ook verzorgden we alle graphics door het pand heen. 

Resultaat? Een frisse en herkenbare uitstraling en bovenal hele fijne werkplek voor de medewerkers van Wilmink-Oosterveld. En voor ons natuurlijk een heel mooi project. Goed voorbeeld van een knap staaltje ‘samen-werk!’