Tyco Fire Protection

Tyco Fire Protection Products is wereldmarktleider als producent en leverancier van een grote range hoogwaardige producten op het gebied van actieve brandbeveiliging en branddetectie. De communicatie van het merk in Europa ligt in onze vuurvaste handen.

 

 

TYCO ZETTLER TRAILER

Elke wedstrijd een thuiswedstrijd. Vanuit deze gedachte ontwikkelden wij de Tyco Zettler Roadshow voor het salesprogramma van het merk. Een ‘custom built’ vrachtwagentrailer, ingericht om op locaties in heel Europa klanten onder te dompelen in het Tyco gedachtengoed. En ter plekke inzicht te geven in de geavanceerde preventie- en blussystemen en trainingen te geven.

De trailer kan via een eigen online platform ‘gereserveerd’ worden door alle Europese Tyco-vestigingen. De tekstpanelen en de digitale presentaties zijn eenvoudig verwisselbaar. Erg handig, gezien de vele nationaliteiten die bezocht worden en gegarandeerd áltijd een doelgroepspecifieke aanpak. De honneurs worden steevast waargenomen door Sjaak, de enthousiaste vaste chauffeur – lees ‘ambassadeur’ – van Tyco.

 

 

 

Cabinets concept

Het TYCO DV-5 Red-E Cabinet is zo’n typische ‘smart solution’ van Tyco. Deze volledig geassembleerde, ready-to-run kast bevat een pomp om een sprinklerinstallatie aan te sturen. Door de compacte behuizing kan de pomp praktisch overal staan, zelfs buiten een pand. Om alle slimme eigenschappen in kaart te brengen, ontwikkelden wij een webpagina met een driedimensionaal model van het Cabinet. Bezoekers scrollen zo eenvoudig virtueel door de machine en alle specificaties heen.

Bekijk het resultaat hier

 

 

 

 

AR-stand

Zeven volstrekt verschillende doelgroepen inspireren in één stand? Uiteraard. Voor de Duitse beurs Interschutz creëerden wij zeven verschillende augmented reality experiences. Bezoekers kregen ter plekke een iPad in handen, waarmee ze een real-time productbeleving meemaakten in één van de zeven virtuele werelden in de stand.

Toekomstmuziek? Bekijk de film hieronder en ervaar het zelf.

 

 

 

 

 

 

Tyco Warehouse Concept

Om de pure noodzaak van Tyco’s producten te etaleren, ontwikkelden wij een gelaagd en doorlopend, driedimensionaal websiteconcept, waarin we de sitebezoeker het ontstaan van een brand aan den lijve laten ervaren. Naast deze spectaculaire belevingspagina ontwikkelden we een advertentiegrid en een opmerkelijke direct mailing.

Bekijk het hier